Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

Zakelijke klant? Meld je hier aan!
Voor 16:00 uur besteld is morgen in huis
Gratis verzending vanaf 75.00 (incl.btw)*

Barberdepot bus

Wij komen langs bij jou!

Door de dagelijkse drukte kom je er tegenwoordig niet meer aan toe om je benodigde producten aan te schaffen. Hier hebben wij de ideale oplossing voor. De barber depot bus rijdt bij je langs.

De bus is voorzien van hardlopende producten die dagelijks nodig zijn. Door de one-stop-shop is het mogelijk dat we ook bij jou langsrijden. De Bus is volledig ingericht als rijdende winkel en we hebben circa 200 producten in de bus.

Het werkt als volgt; Maak hieronder een melding zodat we ook bij je langsrijden. Je kunt er zelfs voor kiezen om aan te geven in welke producten je interesse hebt en wij zullen die dan vooraf inpakken en meenemen. Ons streven is om zo spoedig mogelijk bij je langs te rijden, lukt dit niet dan nemen wij altijd vooraf telefonisch contact op.

Uiteraard nemen wij voor het bezoeken contact op om aan te geven welke dag en tijdstip wij langskomen. Tijdens ons bezoek kunnen we je voorzien van de juiste adviezen omtrent onze producten.

Barbershop of salon?

Meld je aan als zakelijke klant en maak gebruik van de vele voordelen. Laat je inspireren door de ervaring van Barberdepot. Onze experts kunnen u van uitgebreide informatie voorzien. We doen ons werk met passie en liefde vandaar dat veel van onze klanten zich aansluiten bij de Barberdepot community.
Chat openen
💬 Hulp nodig?
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?