Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

Disicide Concentraat 600ml

 10,00

 10,00

Zakelijke klant? Meld je hier aan!
Voor 16:00 uur besteld is morgen in huis
Gratis verzending vanaf 75.00 (incl.btw)*

Disicide Concentraat 600ml

Disicide Concentraat 600ml

 10,00

Aanmaken met water

  • Merk: Disicide
  • Inhoud: 600ml

Barber of salon? Meld je aan en maak gebruik van zakelijk voordeel

Wishlist icon Add to wishlistAdd to wishlist

Beschrijving

Disicide Concentraat 600ml: Zacht, Effectief en Professioneel Desinfectiemiddel

Het Disicide Concentraat 600ml is een watergedragen en ethanolvrij desinfectieconcentraat dat speciaal is ontwikkeld voor zachte desinfectie van gereedschappen en accessoires in diverse professionele omgevingen. Van kapperszaken en spa’s tot tattoostudio’s, huisdierverzorging, haar- en schoonheidssalons, nagelbars, hotels en fitnesscentra – dit concentraat biedt een eenvoudige en kosteneffectieve oplossing voor professionele trimmers.

Belangrijkste Kenmerken:

  1. Zachte Desinfectie: Het Disicide Concentraat is ontworpen voor zachte desinfectie, waardoor het ideaal is voor een breed scala aan gereedschappen en accessoires. Het is effectief tegen verschillende bacteriën en ziektekiemen.
  2. Watergedragen en Ethanolvrij: Dit concentraat is samengesteld op basis van water en bevat geen ethanol. Hierdoor is het minder agressief voor de materialen van gereedschappen en accessoires.
  3. Professionele Toepassingen: Geschikt voor gebruik in professionele omgevingen zoals kapperszaken, spa’s, tattoostudio’s, huisdierverzorging, haar- en schoonheidssalons, nagelbars, hotels en fitnesscentra.
  4. Eenvoudig in Gebruik: Het concentraat is eenvoudig te gebruiken door het te verdunnen volgens de aangegeven instructies. Het biedt een kosteneffectieve en efficiënte manier om kammen, borstels, scharen en meer te desinfecteren.

Gebruiksaanwijzing:

  1. Verdun het concentraat volgens de aanbevolen verhoudingen.
  2. Breng het verdunde product aan op de te desinfecteren gereedschappen en accessoires.
  3. Volg de aanbevolen inwerktijd.
  4. Droog de gereedschappen aan de lucht.

Met het Disicide Concentraat 600ml kies je voor een professioneel desinfectiemiddel dat zorgt voor hygiëne en veiligheid in diverse zakelijke omgevingen. Vertrouw op deze watergedragen, ethanolvrije formule voor zachte desinfectie van jouw gereedschappen en accessoires.

Barbershop of salon?

Meld je aan als zakelijke klant en maak gebruik van de vele voordelen. Laat je inspireren door de ervaring van Barberdepot. Onze experts kunnen u van uitgebreide informatie voorzien. We doen ons werk met passie en liefde vandaar dat veel van onze klanten zich aansluiten bij de Barberdepot community.
Chat openen
💬 Hulp nodig?
Dit Disicide Concentraat 600ml kan voor jou zijn voor slechts € 10,00!
Heb je vragen, stel die dan aan ons.