Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

Halve omdoos Perma sharp razor blade

 170,00

 170,00

Zakelijke klant? Meld je hier aan!
Voor 16:00 uur besteld is morgen in huis
Gratis verzending vanaf 75.00 (incl.btw)*

Halve omdoos Perma sharp razor blade

Halve omdoos Perma sharp razor blade

 170,00

De Perma-Sharp Single Edge Blades van Gillette zijn standaard scheermesjes en passen in elk klassiek scheermes, barbermes of shavette. De mesjes zijn eenvoudig te plaatsen, maar de handeling is bij ieder soort scheermes anders. Zorg er in ieder geval voor dat de gaten van het mesje goed in de kam passen. De mesjes gaan gemiddeld drie tot zes scheerbeurten mee, maar vanuit hygiënisch oogpunt is het verstandig om na elke scheerbeurt van scheermesje te wisselen.

  • Merk: Perma Sharp
  • Kleur: Goud
  • Scherpte: 5 van 5
  • Inhoud: 25 pakken van ieder 100 mesjes totaal 2500 mesjes

Barber of salon? Meld je aan en maak gebruik van zakelijk voordeel

Wishlist icon Add to wishlistAdd to wishlist

Beschrijving

Deze Perma-Sharp Single Edge Blades van het merk Gillette zijn ouderwetste, losse scheermesjes die zorgen voor een zeer glad scheerresultaat. Dat komt omdat de blades dun, flexibel en zeer scherp zijn. Je kunt deze mesjes daarom gebruiken voor alle huidtypen met een lichte tot zware baardgroei. Bovendien zijn deze duurzame scheermesjes uitermate geschikt voor professioneel gebruik in de salon of barbershop. Maar uiteraard zijn de mesjes ook geschikt voor thuis.

Barbershop of salon?

Meld je aan als zakelijke klant en maak gebruik van de vele voordelen. Laat je inspireren door de ervaring van Barberdepot. Onze experts kunnen u van uitgebreide informatie voorzien. We doen ons werk met passie en liefde vandaar dat veel van onze klanten zich aansluiten bij de Barberdepot community.
Chat openen
💬 Hulp nodig?
Dit Halve omdoos Perma sharp razor blade kan voor jou zijn voor slechts € 170,00!
Heb je vragen, stel die dan aan ons.