Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

Panasonic ER-DGP86

 299,00

 299,00

Zakelijke klant? Meld je hier aan!
Voor 16:00 uur besteld is morgen in huis
Gratis verzending vanaf 75.00 (incl.btw)*

Panasonic ER-DGP86

Panasonic ER-DGP86

 299,00

  • Merk: Panasonic
  • Tool: Tondeuse

Barber of salon? Meld je aan en maak gebruik van zakelijk voordeel

Wishlist icon Add to wishlistAdd to wishlist

Beschrijving

Panasonic Professional Hair Clipper ER-DGP86met Precision Fading Blade tilt precisie naar een hoger niveau. Hiermee kunt u een verscheidenheid aan vervagende stijlen maken zonder veel verschillende soorten gereedschappen te hoeven gebruiken. Het precisievervagingsblad met koolstofvezel en titaniumcoating snijdt tot een lengte van ongeveer 0,3 mm. Dankzij superfijne tanden is extreme nauwkeurigheid mogelijk, waardoor deze Panasonic tondeuse ideaal is voor zowel zachte overgangen als strakke lijnen.

Panasonic Professional Hair Clipper ER-GP86 voor perfecte fade kapsels

De snijlengte kan eenvoudig in 5 stappen worden aangepast van 0,3 mm tot 1,5 mm met één hand met behulp van de hoogteverstellingsknop. Het kleine vervagingshulpstuk is perfect voor naadloze overgangen en kan in 5 stappen worden aangepast tussen 1,5 en 2,7 mm. 3 grotere kambevestigingen bieden 6 extra snijlengtes (3/4 mm, 6/9 mm, 12/15 mm).

Panasonic Professional Hair Clipper ER-DGP86: Lineaire motor voor krachtige snijprestaties

De ultrasnelle lineaire motor zorgt voor consistente snijprestaties, ongeacht het laadniveau van de batterij. Integrated Constant Control detecteert automatisch de haardichtheid en garandeert een gladde snit. De Panasonic ER-GP86 is daarom ook geschikt voor zeer dik haar. Het ergonomische ontwerp maakt de tondeuse gemakkelijk vast te houden.

Panasonic Professional Hair Clipper ER-GP86 met Precision Fading Blade: Hoogste kwaliteit voor de eisen van professionele haarstylisten
Carbon coating 2.0 maakt het Precision Fading Blade extreem duurzaam. Het zorgt voor minder wrijving, minder warmte en leidt tot minder slijtage. Voor een langere levensduur van het product.

Barbershop of salon?

Meld je aan als zakelijke klant en maak gebruik van de vele voordelen. Laat je inspireren door de ervaring van Barberdepot. Onze experts kunnen u van uitgebreide informatie voorzien. We doen ons werk met passie en liefde vandaar dat veel van onze klanten zich aansluiten bij de Barberdepot community.
Chat openen
💬 Hulp nodig?
Dit Panasonic ER-DGP86 kan voor jou zijn voor slechts € 299,00!
Heb je vragen, stel die dan aan ons.